Previous Next
Υπηρεσίες

Η εταιρία TECHNO SYSTEM εγκαθιστά ρολά ασφαλείας καταστημάτων κλειστού ή ανοιχτού τύπου, γκαραζόπορτες πολύσπαστες ή μονοκόμματες, βιομηχανικά ρολά πολύ μεγάλων διαστάσεων, συρόμενα μοτέρ αυλόπορτες, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, ράμπες φoρτοεκφόρτωσης, φυσούνες φραγής, μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, προϊόντα για την ασφάλεια στάθμευσης και τον έλεγχο της κυκλοφορίας και πολλά άλλα παρεμφερή προϊόντα για βιομηχανίες, καταστήματα, τράπεζες και κατοικίες.

Όποιο κι αν είναι το θέμα που σε απασχολεί στο σπίτι ή την επιχείρησή σου, εδώ θα βρεις τις πιο προηγμένες λύσεις εξυπηρέτησης, στο θέμα της ασφάλειας στους αυτοματισμούς γκαραζόπορτας.

 

Μοτέρ Πορτών

Οι μηχανισμοί για συρόμενες αυλόθυρες (μοτέρ για συρόμενες πόρτες) που διαθέτουμε, μπορούν να λειτουργούν με τηλεχειρισμό, με χειρισμό από μπουτόν ή μπουτόν-κλειδί κλπ.

Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με μία μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα (πχ φωτοκύτταρα ασφαλείας, φανούς ειδοποίησης κλπ) για να καλύψουν τις απαιτήσεις λειτουργικότητας και ασφάλειας οποιασδήποτε εγκατάστασης.

Μπάρες Ασφαλείας

Η εταιρεία μας διαθέτει πολλές προτάσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο, έχοντας συνεργαστεί με πολλούς οίκους του εξωτερικού και έχοντας τοποθετήσει πολλές μπάρες τόσο σε επαγγελματικά PARKING, αεροδρόμια, στρατόπεδα όσο και σε ξενοδοχεία και δημόσια έργα. Η ανάγκη εξασφάλισης του χώρου parking έχει κάνει πολύ δημοφιλή την τοποθέτηση ηλεκτρικών μπαρών σε συγκροτήματα οικοδομών, οικίες ακόμα και σε πυλωτές.

H μπάρα αποτελείται από το κυρίως σώμα, την κάθετη κολώνα που περιλαμβάνει τον μηχανισμό και την πλακέτα, και από το κοντάρι που είναι συνήθως αλουμινίου για να είναι ελαφρή. Ακολουθούν τα διάφορα αξεσουάρ που πλαισίωνουν και κανουν την μπάρα πιο λειτουργική.

Οι μπάρες διαφοροποιούνται  αναλογα με τις διαστάσεις τους, τους μηχανισμούς που εξαρτώνται, από τα πλάτη των κονταριών, τη συχνότητα χρήσης και την ταχύτητα ανοιγοκλεισίματος. Τα πλάτη των κονταριών κατασκευάζονται στα 3, 5,6 , 7 και 8 μέτρα. Η συχνότητα χρήσης διακρίνεται σε κανονική, βιομηχανική και συνεχής όπως των διοδίων.

Γκαραζόπορτες

Γκαράζ, η δεύτερη πόρτα του σπιτιού

Μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από το να σταθμεύσετε απλώς το αυτοκίνητό σας: αποθηκευτικός χώρος, εργαστήριο για κατασκευές DIY και στούντιο για πρόβες! Το γκαράζ πρέπει να συμβαδίζει με τις ανάγκες σας και με τον τρόπο ζωής σας.

Ανθεκτικό απέναντι στις διαρρήξεις, με θερμομόνωση,
και συντήρηση.. η επιλογή της γκαραζόπορτας
είναι το ίδιο σημαντική με την επιλογή της πόρτας εισόδου!

Το γκαράζ, είτε εξωτερικό, είτε εσωτερικό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικίας μας. Είναι ο χώρος, στον οποίο προστατεύουμε το αυτοκίνητό μας, τις ώρες που δεν κινείται. Είναι ο χώρος που αποθηκεύουμε μικροεργαλεία καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα. Ο χώρος αυτός λοιπόν πρέπει να είναι 100% ασφαλής και η γκαραζόπορτα μας, αξιόπιστη και αρίστης λειτουργίας. 

Η TECHNO SYSTEM κατασκευάζει και τοποθετεί γκαραζόπορτες και σας προσφέρει την προστασία και την αισθητική που χρειάζεται ο χώρος του παρκινγκ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο, μας έχει κάνει να παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση, στους πελάτες μας, καλύπτοντας κάθε τους απαίτηση.

Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε γκαραζόπορτες που πληρούν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις. Οι γκαραζόπορτες μας διακρίνονται για:

την ελαχιστοποίηση των θορύβων
την αποφυγή της σκουριάς με το πέρασμα του χρόνου
την άριστη και ασφαλή λειτουργία σε βάθος χρόνου

Συμβαδίζοντας με την αρχιτεκτονική προοπτική της οικίας σας, τα σχέδιά μας (μονοκόμματες, πολύσπαστες, απομίμηση ξύλου, μεταλλικά ρολά κλειστού τύπου), θα ταιριάξουν απόλυτα στον χώρο σας. 

Φυσαρμόνικες Ασφαλείας

Κάγκελα ασφαλείας  που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια αφάνταστη λειτουργικότητα, άψογη αισθητική, έχουν τεράστια αντοχή , προσαρμόζονται παντού χωρίς μερεμέτια.Δείτε παρακάτω σχέδια και όλους τους τύπους των πτυσσόμενων πορτών.Διαθέτουν κλασική γραμμή σχεδίασης και καλύπτουν γρήγορα και εύκολα μικρά και μεγάλα ανοίγματα .Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με εξωτερική επένδυση αλουμινίου.Ο συνδιασμός των διαφορετικών υλικών από τα οποία αποτελείται,προσφέρουν ανθεκτικότητα στον χρόνο,καλαισθησία στο χώρο ενώ τα εξωτερικά μέρη προσφέρουν άψογη εμφάνιση,μεγάλη ποικιλία χρωματισμών,ευκολία στο καθάρισμα και φυσικά εγγυημένη ασφάλεια.

Μπάρες ασφαλείας και πτυσσόμενα κάγκελα πατενταρισμένα με μοναδικές καινοτομίες για διάρκεια στον χρόνο και για παροχή μέγιστης ασφάλειας!
Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και αφήστε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρά σας ανοιχτά!
Απολαύστε το σπίτι σας και νιώστε ασφάλεια με τα κορυφαία προϊόντα της TECHNO SYSTEM.

 

Συστήματα Συναγερμών

Η εταιρεία μας TECHNO SYSTEM η οποία εδρεύει στη Χαλκίδα, χρησιμοποιεί τα καλύτερα προϊόντα τα οποία προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και την εξαιρετική ποιότητα στη λειτουργία τους.
 
Ένα σύστημα συναγερμού κυρίως αποτελείται από τον κεντρικό πίνακα από μαγνητικές επαφές που τοποθετούνται περιμετρικά, από radar που ανιχνεύουν τη κίνηση, από σειρήνες μέσα στο χώρο και εξωτερικά, από ανιχνευτές σπασίματος υάλου και πυρανιχνευτές.

Το έμπειρο προσωπικό μας, τοποθετεί τα συστήματα συναγερμού στα κατάλληλα σημεία για την προστασία μέσα και έξω του κτίσματος που θέλουμε να καλύψουμε.

Τηλεχειρισμοί - Αυτοματισμοί

Εμπορία συστημάτων αυτοματισμού θυρών όπως μηχανισμούς για συρόμενες και ανοιγόμενες αυλόπορτες, αυτοματισμούς για γκαραζόπορτες οροφής, μοτέρ ρολών ασφαλείας, μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, ηλεκτρονικών και σχετικών αξεσουάρ αυτοματισμού. 

Παράλληλα δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ειδών οδικής ασφάλειας και σήμανσης, εξοπλισμού χώρων στάθμευσης, συστημάτων οπτικής επικοινωνίας και εξοπλισμού κτιρίων.

Οι μηχανισμοί για συρόμενες αυλόθυρες (μοτέρ για συρόμενες πόρτες) που διαθέτουμε, μπορούν να λειτουργούν με τηλεχειρισμό, με χειρισμό από μπουτόν ή μπουτόν-κλειδί κλπ.

Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με μία μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα (πχ φωτοκύτταρα ασφαλείας, φανούς ειδοποίησης κλπ) για να καλύψουν τις απαιτήσεις λειτουργικότητας και ασφάλειας οποιασδήποτε εγκατάστασης.

Κάμερες & Κυκλώματα Ασφαλείας, CCTV

Τα Συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης CCTV είναι συστήματα με τα οποία μπορούμε να ελέγχουμε μέσω κινητών τηλεφώνων και computer ( internet ) χώρους απομακρυσμένους εικόνα - κίνηση εξ’ αποστάσεως δηλαδή.

Είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας. Αποτελείται από ένα καταγραφικό μηχάνημα με σκληρό δίσκο, μία ή περισσότερες κάμερες και οθόνη

Η εταιρεία μας TECHNO SYSTEM η οποία εδρεύει στη Χαλκίδα  και το έμπειρο προσωπικό μας, τοποθετεί τα συστήματα στα κατάλληλα σημεία για την προστασία μέσα και έξω του κτίσματος που θέλουμε να καλύψουμε.

Ρολά ασφαλείας για οικίες, καταστήματα & γκαράζ

Οι σύγχρονες ανάγκες στον τομέα των ρολών ασφαλείας ολοένα και αυξάνονται.
Νέες απαιτήσεις σε ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα διαμορφώνονται.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η εταιρεία TECHNO SYSTEM με την τεχνογνωσία που διαθέτει στην κατασκευή και τοποθέτηση ρολών ασφαλείας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, σε επαγγελματίες, σε καταστηματάρχες και οποιονδήποτε έχει την ανάγκη εγκατάστασης ενός ρολού. Ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που αφιερώνουμε στην επιχείρησή μας.

 

O στόχος που θέσαμε όταν δημιουργήσαμε την εταιρεία TECHNO SYSTEM, είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών με ταχύτητα, συνέπεια, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος επισκευής και τοποθέτησης.  Η εμπειρία και το μεράκι μας γίνεται υπόσχεση υπευθυνότητας, ασφάλειας και επαγγελματισμού καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά την ανησυχία και την αγωνία που όλους μας διακατέχει, όταν αποφασίζουμε στη ζωή μας μία επισκευή ή μια εγκατάσταση γκαραζόπορτας. 

Η επιτυχημένη ανοδική πορεία μας μέσα στο χρόνο και το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο μας, αποδεικνύει καθημερινά πως τα καταφέραμε, καθώς το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είσαστε εσείς και η εξυπηρέτησή σας.  Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και κατά συνέπεια την οικονομική κρίση που διαπερνά την αγορά και τα περισσότερα νοικοκυριά, αναπροσαρμόσαμε τις τιμές μας χωρίς όμως να μειώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.  

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να βρούμε την ιδανικότερη λύση της ανάγκη σας και να σας δώσουμε την καλύτερη και οικονομικότερη προσφορά της αγοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ